English page Slovensko
G.S. Poseidon a yachtoktató vizsgarendjeVizsgák:


A képzõintézet által végzett különféle oktatás után vagy képzõintézeti vagy hatósági vizsga van. A vizsga a kezdõ hivatásos tengerészeknek csak szóbeli, a többi képzésnél mindig írásbeli és szóbeli kérdésekbõl áll. A különféle vizsgakérdések megtalálhatók a Hajózási Fõfelügyelet honlapján, a http://www.kff.hu/ cím alatt, de ezt a hallgatók részére az oktatási anyaggal együtt biztosítjuk.  
 A Hajózási Fõfelügyelet neve 2007-tõl Nemzeti Közlekedési Hatóság-ra változott, honlapjuk új neve: http:/www.nkh.hu,  de a régi honlapról  is át lehet menni!


A különféle képzések megnyitásánál a jelõlt mindjárt tájékoztatást kap a költségekrõl, vizsgák feltételeirõl. Amikor a képzések után  Nemzeti Közlekedési Hatóság-i vizsga van, akkor  a vizsgára a hatósági "Jelentkezési lap"-ot az oktatóhelyen  a vizsga elõtt min. 10 munkanappal ki kell tölteni, és az elõirt mellékleteket (esetleg lejáró bizonyítvány érvényes egészségügyi alkalmassági /Merényi Kórházból/  bizonyítvány, 2 db fénykép, vizsgadíjról csekk stb.) csatolni kell, az ügyintézést az Oktatási Központ végzi.

2008. Július 01-tõl, új minisztériumi rendelettel változott a hivatásos és kedvtelési tengeri hajózók rádiós vizsgarendje.
Ennek megfelelõen az öt évre szóló  ROC/SRC (korlátozott területre szóló rádiósképzés) és a GOC/LRC ( korlátlan hajózási területre szóló rádiósképzés) lejártával, az ismeretfelújító képzés elvégzése után nem a Hatóság, hanem az Oktatóközpont házilag, tesztlapos módon végzi a vizsgáztatást. A tesztlap eredményes kitöltése után, a kiadott "Tanúsítvány" alapján a Hatóság meghosszabbítja a Bizonyítványt.
 A kedvtelési hajózók részére kiadott és lejáró GOC bizonyítvány helyett  a Hatóság már LRC bizonyítványt ad/adhat ki.

Jelentkezni lehet: poseidon@eqnet.hu-ra e-mail küldéssel, vagy 1052.Budapest, Károly krt.18. II/1 személyesen,
                                   vagy:      Fax: (1) 266-7522, T: (1) 317-5250 
Kiemelt partnereink:

7 tenger könyvesbolt
Kiemelt partnereink:

Dr. Melles Imre, a hajóorvos.hu honlap tulajdonosa.
Kiemelt partnereink:

NAVIGÁTOR Discoverer Yachting - együttműködő partnerünk.
Kiemelt partnereink:

PSA-Academy magyar honlap

PSA-Academy english version
Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra
Ha honlapod van, akkor illeszd be te is ezt a linket, hogy harcolj a SPAM ellen!
online látogató van a honlapon.
Online Casinos
Ez az Ön reklámjának a helye!