English page Slovensko
G.S. Poseidon - Képzések - KEDVTELÉSI RADARKÉPZÉS
Tengeri kedvtelési hajósképzés:

Radarképzés

A képzés és a bizonyitvány megszerzése  kötelezõ a tengeri személyhajón, teher és tankerhajókon beosztott fedélzeti tiszti állományú személyeknek. Továbbá Kötelező bizonyitvány a radarral rendelkezõ kedvtelési hajók irányítóinak.

Mi nem ingyen kapható, játék demonstrációs anyag bemutatásával oktatunk, ezért nemzetközi érvényességû radar bizonyítványt az országban egyedül csak a mi elméleti és gyakorlati képzésünk után lehet szerezni, miután Magyarországon csak a mi  oktatóközpontunk rendelkezik a nemzetközileg elfogadott norvég gyártmányú oktató programmal, a Hajózási Felügyelet és a Minisztérium  hivatalos radaroktatási engedélyével és  nemzetközi oktatási jogosultságú oktatóval.  A képzést az angol tengerészeti elõírások alapján, az IMO 1.09 Model Course és az STCW I/1-2 elõírásainak megfelelõen végezzük.

Oktatásra kerül a kitérési szabályzat, a radarok kezelése, gyakorlati mûködtetése, radarképek hibái, navigáció stb. Az oktató központunkban a nemzetközileg elfogadott és jóváhagyott, a hajók számát, sebességét, irányát változtatni képes norvég radarszimulátoros berendezéseken oktatunk, amikor akár egymás ellen is hajózhatnak a hallgatók, és a 60 kikötõben, azok környékén vagy a nyílt tengeren akár 22 hajó, céltárgy áll, mozog, és a képzésen résztvevõ személy az irányítható és változtatható sebességû  "saját" hajóján és térképen  dolgozva  tanul és gyakorol.

Oktatási órák száma: az elméleti és gyakorlati anyag elsajátítása, 3 - 4 nap, a hallgatók szabadidejétõl és tudásszintjétõl függõen. A képzést min. 3 fő esetén tudjuk indítani. A képzés naponta 10.00 órától min. 14.00 óráig tart.

1./ Hatósági vizsga: szóbeli és gyakorlati  vizsga a POSEIDON oktatási bázison.

A vizsgáztatást vagy az Oktatóközpont vagy a  Hajózási Felügyelet végzi, a bizonyitvány nemzetközileg  érvényes, a, fényképes, angol nyelvû bizonyítványt a POSEIDON  azonnal , vagy Felügyeleti vizsga esetén  a Hatóság állítja ki.  
Tanfolyami díj: 85.000 Ft

Ezenkívül tartunk kedvtelési, egyszerûsített, gyakorlati alap- képzéseket is,
2./ A már ismertetett képzési anyag egyszerûsitett változata kerül oktatásra, és a radar használatát, a radarképernyõn láthatóakat, azok térképen és a valóságban történõ értelmezését szinte játékos módszerrel is el lehet sajátítani. A videófilmmel kiegészített képzés 2-3 délelőtt, az I.osztályú, hivatásos tengerész hajóparancsnok által történõ oktatás 40.000 Ft. személyenként.

A No.1  tanfolyamokat min. 3 fõvel indítjuk,mert "egymás ellen" is kell hajózni. A No.2 képzés kevesebb személlyel is indúl.

Jelentkezés és az elméleti oktatások helye:

1052. Budapest, Károly krt.18.II/1
Telefon: + 1 317-5250,  Fax: 1 266-7522 e-mail: poseidon@eqnet.hu


Kiemelt partnereink:

7 tenger könyvesbolt
Kiemelt partnereink:

Dr. Melles Imre, a hajóorvos.hu honlap tulajdonosa.
Kiemelt partnereink:

NAVIGÁTOR Discoverer Yachting - együttműködő partnerünk.
Kiemelt partnereink:

PSA-Academy magyar honlap

PSA-Academy english version
Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra
Ha honlapod van, akkor illeszd be te is ezt a linket, hogy harcolj a SPAM ellen!
online látogató van a honlapon.
Online Casinos
Ez az Ön reklámjának a helye!