English page Slovensko
G.S. Poseidon - Képzések - KEDVTELÉSI GOC rádiósképzés ( 200 mérföld felett)
Tengeri kedvtelési hajósképzés:

KEDVTELÉSI és hivatásos GOC vagy LRC (Long Range Cert) rádiósképzés (200 mérföldre és   korlátlan távolságra )
ÚJ!!!!!!!  A Hajózási Hatóság a nemzetközi elõírásoknak megfelelõen kialakított egy könnyített, kifejezetten a kedvtelési tengeri hajózók részére  rádiósképzést, amelynek eredményes  befejezése után Long Range Cert.-et adnak ki!!! Nem kell Hajózási Hatósági orvosi alkalmassági, nincs irásbeli tesztvizsga, és ami fontos, a kiadott bizonyítvány nem jár le!!!!

A tanfolyamok, általában havonta történõ indulási ideje az "aktuális tanfolyamok"-nál található.


Ez a rádiós képzés kötelezõ a hivatásos tengerész fedélzeti tisztek és az óceánon, valamint a nyílt tengereken hajózó sporthajósok részére is.

A képzés a már elvégzett ROC vagy SRC tanfolyam anyagára épül, de önálló egységként is elvégezhetõ. Ez a tengeri rádiósképzés a legmagasabb szintû tudást adja, sok elméleti és még több gyakorlati oktatási órával. A tudást és a rádióforgalmazási készséget a tanfolyam elõtt átadásra kerülõ CD-lemez segítségével, otthoni, kb.80.00 tanóra, az oktató által e-mailon felügyelt és segített tanulással, (tesztfeladatok) majd  az oktatási helyen történõ öt délelõtti gyakorlással lehet megszerezni. A gyakorlati képzés ideje változhat a hallgatók hozzáállásától és elsajátító készségétõl függõen.
A képzés ill. az eredményes vizsga letételének feltétele bizonyos szintû angol nyelvtudás. A Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadásra kerülõ bizonyítvány GOC (hivatásos) öt évig érvényes, utána házivizsgával lehet hosszabbítani, az  LRC (kedvtelési) lejárati idõ  nélkül  érvényes.

GOC/LRC  képzéshez, felújító képzéshez  ill. a vizsgához szükséges:
          - Felügyeleti vizsgajelentkezési lap (biz. csere lap) kitöltése
    - Merényi kórházból (dr. Melles Imre, www.hajoorvos.hu) "hajózásra alkalmas" egészségügyi igazolás  (LRC-nél  késõbb  háziorvosi)
           -  2 db igazolványméretû fénykép
           - CD átvétele, a tandíj min. 50%-ának befizetése

Képzési díj: 85.000.- Ft ez tartalmazza az  oktató CD-t,szükség szerinit e-mailos segítséget, ellenőrző tesztek megküldését és javítását, és az irásbeli  jegyzet árát.
Hatósági vizsgadíj:   jelenleg: ........27.000 Ft  ??

Mindenkinek fontos: A régi GOC Bizonyítvány érvényessége a kiállítástól számított 5 év!!!
Hatósági elõírás, hogy aki a bizonyitványt annak lejárati ideje elõtt hosszabbítja, annak az oktatóhelyen kell felújító képzésen résztvenni ( az eredeti képzési díjnak csökkentett összegéért, 35.000 Ft,  a hatósági bizonyítvány újra érvényesités díja jelenleg: 3000 Ft). Az oktatóhelyi eredményes házi vizsga után a Felügyelet hosszabbítja a bizonyítványt.   De, át kell állni a kevtelési LRC (Long Range Cert)  bizonyítványra, amelynek nincs  lejárati ideje és elsõ, GOC-ról LRC-re történõ átálláskor még dr. Melles Imre (Merényi kórház), majd ezután csak háziorvosi igazolás a Hatósági új  bizonyítvány kiadásához elegendõ!!!!!!!!

Jelentkezés és az elméleti oktatások helye:

1052. Budapest, Károly krt.18.II/1
Telefon: + 1 317-5250, Fax: 1 266-7522
E-mail: poseidon@eqnet.hu


Kiemelt partnereink:

7 tenger könyvesbolt
Kiemelt partnereink:

Dr. Melles Imre, a hajóorvos.hu honlap tulajdonosa.
Kiemelt partnereink:

NAVIGÁTOR Discoverer Yachting - együttműködő partnerünk.
Kiemelt partnereink:

PSA-Academy magyar honlap

PSA-Academy english version
Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra
Ha honlapod van, akkor illeszd be te is ezt a linket, hogy harcolj a SPAM ellen!
online látogató van a honlapon.
Online Casinos
Ez az Ön reklámjának a helye!